Heti menü

Vegetáriánus éttermünkben a napi menü ára 1250Ft amennyiben legalább 3 napra rendelsz egy héten, 1400Ft ha csak egy-egy napon kérsz. Kedd-szerda-csütörtök-péntek főzünk neked, és egészségesebbnél egészségesebb süteményeket is választhatsz ételed mellé! Amennyiben a következő hónapra előre befizetsz legalább 12 napra (1250Ft/adag), akkor ajándékba adunk 4 süteményt (heti 1 sütit) + ha kiszállítva kéred abból is további 50% kedvezményt kapsz.

Vegán kifőzdénkbe a heti előrendelést kérlek hétfő 12 óráig add le az adott hétre, a lemondást pedig legkésőbb előző nap 15 óráig add le kérlek! A kiszállítást Bólyban alvállalkozó segítségével szervezzük (~200Ft/cím), valamint max. 15km (pl. Mohács, Villány) távolságig is (~300-600Ft/cím* -> részletek az elérhetőségünk pont alatt).
A menüt kis adagszámban készítjük, szem előtt tartva a minőséget és odafigyelést és az egyéni igényeket!

(Allergének jelzései: Mo mogyoró, G gluténtartalmú, To Tojás, Te Tej, Z Zeller, Sz Szezámmag, O Olajos magvak, Mu Mustár)

Vegetáriánus ételeink egy része *nyomokban glutént tartalmazhat (ez persze a boltban is többnyire azt jelenti, hogy nem tartalmaz, illetve hogy a a határérték a lisztérzékenyek számára is megfelelő), ám igyekszünk kiemelt jelzésként a GGM = Garantált GluténMentes -t feltüntetni, hogy tudd mely ételek készülnek csak olyan összetevőkből, melyek még nyomokban sem tartalmaznak glutént 🙂

Ha süteményt is kérsz, kérlek egy az egyéb pontnál jelezd melyiket!

Amit még kínálunk (az egyéb pontban jelezd kérlek):
– házi növényi tej frissen készítve többféle változatban (400Ft/l)
– helyben készült teljes kiőrlésű tönköly kenyér, frissen őrölt lisztből, kovásszal, nemesítetlen őstönkölyből, bio (500Ft/0,5kg, 1000Ft/kg)
– heti egyszer reggelit is készítünk (kásák, házi műzli, …)
– hamburger, fasirt, langos, tortilla, palacsinta, gofri, zöldségkrém, édes krém(pl nutella) rendelést felveszünk (ggm,cukor-tej-tojásmentes minden)

Mobilról rendelnél? Ide kattintva még átláthatóbb: https://goo.gl/forms/80iygn9l2woAzPME3